Nyheter

Den senaste tidens bekymmer med soptömningen

2018-05-07

Vi har under den senaste tiden haft en hel del bekymmer med soptömningen i Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo kommuner, och vi har full förståelse för irritationen hos er som drabbats. Vi vill förtydliga att vi  på SÅM inte bytt entreprenör vad gäller soptömningen, men tyvärr har entreprenören i fråga under den senaste tiden inte kunnat klara sitt uppdrag. Vi ser detta som otroligt olyckligt och gör vad vi kan för att avhjälpa de problem som uppstått och för att få det hela att fungera bättre på sikt. Vi fortsätter mana er som inte fått era kärl tömda att höra av er till oss, låta kärlen stå ute, och att vid behov ställa ut en extrasäck. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed dui risus, varius at tempus nec, accumsan non nibh. Fusce dictum pulvinar odio, ac pharetra tellus imperdiet et. Nam a magna pellentesque, facilisis risus vitae, accumsan urna. Phasellus at laoreet nibh. Nulla a gravida ipsum. Proin id sagittis orci. Mauris id maximus eros. Donec non accumsan tellus. Proin finibus neque leo, rhoncus.

Vi har just nu väldigt högt tryck i vårt kontaktcenter med långa köer i telefonen och lång svarstid på inkommande mail. Vi gör vårt bästa för att besvara dig så snart vi kan! Tack för din förståelse!