GNOSJÖ GRÖNTIPPAR

På våra gröntippar i Gnosjö kommun kan du slänga trädgårdsavfall, vilket innefattar gräs, mossa, löv, fallfrukt, växtdelar och mindre grenar från villaträdgårdar.

Observera att gröntippen i Hillerstorp, Gamla Skillingarydsvägen, stängdes 31 januari 2023 på grund av strandsskydd. En tillfällig yta för mottagning av trädgårdsavfall finns i anslutning till Hillerstorps återvinningscentral. Klicka på länken för vägbeskrivning.  Länk till annan webbplats.

Här finns våra gröntippar

I kartans meny välja vilken typ av anläggning du vill se; gröntippar, bemannade återvinningscentraler eller återvinningsstationer.

Öppettider

Gröntipparna i Gnosjö kommun är alltid öppna.

Lämna trädgårdsavfall på Återvinningscentralen

Du har också möjlighet att under ordinarie öppettider lämna grönavfall på Gnosjö återvinningscentral - Skyltat från väg 151, mellan Gnosjö och Nissafors. Klicka här för karta. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

En tillfällig mindre yta för mottagning av trädgårdsavfall finns på Hillerstorps återvinningscentral. Klicka här för karta Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterades senast:

SMHI varnar för omfattande snöfall och besvärligt väglag. Det kan innebära svårigheter för sopbilarna att ta sig fram och förseningar kan förekomma. Vi ber dig att ha dina kärl ute till de blivit tömda.