Hämtningskalender

Här har du möjlighet att söka efter ditt tömningsschema. Du söker genom att skriva in ditt kundnummer eller den adress där dina sopkärl står i sökfältet nedan. 

Utifrån din sökning kommer du att få en lista med adressförslag som passar in på det du har skrivit. När du har hittat din adress klickar du på adressen för att välja den. Du som har FNI-abonnemang kommer att se att dina tömningar är markerade med antingen 1 eller 2, vilket avser siffran på det kärl som töms dagen i fråga. Du kan även skriva in ditt kundnummer i sökfältet.

Inför storhelger kan avvikelser ske i din sophämtning. Hämtningskalendern uppdateras några dagar innan röda dagar och helgdagar inträffar. Om din tömningsdag inte är förändrad i kalendern trots röd dag, sker tömningen enligt ordinarie planerad dag. För dig som har annat abonnemang än FNI kan hämtningen kring röda dagar och helgdagar avvika från hämtningskalendern, ställ ut kärlen på ordinarie hämtningsdag och låt dem stå tills tömning skett.

För att ladda ned eller skriva ut ditt tömningsschema, trycker du på den lilla skrivarikonen till höger. Då får du upp en PDF-fil med alla hämtningsdagar för din adress.

SMHI varnar för omfattande snöfall och besvärligt väglag. Det kan innebära svårigheter för sopbilarna att ta sig fram och förseningar kan förekomma. Vi ber dig att ha dina kärl ute till de blivit tömda.