SÅM i sociala medier

Följ och prata gärna med SÅM på sociala medier. Vi finns på Facebook och på Instagram. Här informerar vi om vår samhällstjänst, inspirerar till attitydförändringar och har en generell dialog med våra abonnenter och följare. Våra sociala medier hanteras främst av kommunikatörerna på SÅM.

Tänk på att inlägg och meddelanden på sociala medier räknas som allmän handling. Vi kan inte garantera att eventuella personuppgifter som lämnas via våra sociala medier behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. Inlägg och kommentarer på sociala medier blir synliga och tillgängliga för alla användare. Därför ber vi dig att inte lämna personuppgifter till oss via sociala medier. Har du enskilda abonnemangsfrågor ber vi dig att ringa eller e-posta kontaktcenter istället.

SÅM på Facebook

På Facebook publicerar vi främst informativa inlägg som ger abonnenterna relevant information gällande saker som rör vår samhällsservice, det kan exempelvis vara ändrade öppettider, jobbannonser, allmän information som rör sophämtning och/eller återvinningscentralerna etc. samt lyfta/påminna om vissa saker som kan vara bra för abonnenterna att känna till, exempelvis placering av kärlen.

Vi kan även dela andra verksamheters poster som faller inom ramen för vår verksamhet, så som Klädbytardagar, Skräpplockardagarna eller om miljöinspiratörer kommer på besök i kommunerna och liknande.

Följ Samverkan Återvinning Miljö på Facebook Länk till annan webbplats.

SÅM på Instagram

Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. strävar vi efter att inspirera våra följare till att göra miljösmarta val. Vi ger tips och trix, pratar återbruk, informerar om hur man sorterar rätt, skapar tankeväckande innehåll för att få människor att fundera över sin egen konsumtion och visar på goda exempel för att öka kunskap och skapa engagemang kring miljöfrågor.

Följ Samverkan Återvinning Miljö på Instagram Länk till annan webbplats.

Sidan uppdaterades senast:

KONTAKTA OSS

Telefon kontaktcenter: 010 - 414 47 00
Epost: kontakt@samiljo.se