MJ ÅKERI OCH JRAB TAR ÖVER DELAR AV RENHÅLLNINGEN I GGV

2020-06-15

Överlåtelse

Under året har Nordisk återvinning (NÅS) inkommit med en förfrågan till oss om att överlåta delar av sin entreprenad gällande renhållningen i GGVV-regionen till underentreprenörer, vilket är möjligt enligt entreprenadavtalet. Efter en tids utredning och diskussioner står det nu klart att MJ Åkeri och JRAB, som sedan tidigare har varit underentreprenör åt NÅS, kommer att ta över varsin del av avtalet.

Sedan 1 juni är det MJ Åkeri som tagit över den del av avtalet som gäller sophämtningen med tvåfacks- och fyrfacksbilar i kommunerna Värnamo och Vaggeryd (Vaggeryd tillkommer efter årsskiftet), och JRAB har tagit över den del av avtalet som gäller hanteringen av containrar och underjordsbehållare i hela GGVV-regionen (Vaggeryd tillkommer efter årsskiftet).

Inför midsommar kan avvikelser i sophämtningen ske, till exempel tidigarelagd tömning. Du kan se din aktuella tömningsdag via vår hämtningskalender på hemsidan! Låt ditt kärl stå framme tills det blivit tömt.
Vi har just nu problem med vår telefonväxel på grund av ett systemfel hos vår operatör. Du når oss via e-post: kontakt@samiljo.se. För akuta ärenden ring Vaggeryds kommun 0393 - 67 80 00.
Vi har just nu stora problem med förseningar när det gäller sophämtningen. Inkörning sker löpande och kommer även ske under kvällar och helger. Se vilka områden det gäller under "Aktuella driftstörningar" på startsidan.
Besök inte våra återvinningscentraler om det inte är absolut nödvändigt. Följ Folkhälsomyndighetens allmänna lokala råd. Vänta med att slänga ditt grovafall om det inte är absolut nödvändigt.
Genom att klicka på "Jag godkänner kakor" samtycker du till användningen av cookies och liknande teknik från SÅM. Läs mer Jag godkänner kakor Jag godkänner inte kakor