Avvikande öppettider våren 2024

Våren innebär både vårkänslor, lite snö och ett par röda dagar. Det innebär ändrade öppettider för våra återvinningscentraler och kontaktcenter samt i viss mån ändrade tider för sophämtning. Du hittar alltid aktuella öppettider här på webben.

Återvinningscentraler

Tisdag den 30 april samt onsdag 8 maj stänger några av återvinningscentralerna tidigare. Den 1 maj samt den 9 maj har återvinningscentralerna stängt. Du hittar aktuella öppettider för respektive återvinningscentral på webben.

Kontaktcenter

Tisdag den 30 april, onsdag 8 maj och fredag 10 maj har kontaktcenter öppet kl 9 – 12. Den 1 maj samt den 9 maj har kontaktcenter stängt.

Sophämtning

För vissa abonnenter kommer helgdagarna föra med sig ändringar i sophämtningen, du som blir berörd kommer att få din ändrade hämtningsdag via SMS. Om du inte ännu har registrerat ditt mobilnummer för SMS-utskick, kan du göra det här.

Du kan också se din sophämtning i hämtningskalendern. Den uppdateras några dagar innan röda dagar och helgdagar inträffar. Observera att tömning i vissa fall kan ske på röd dag.

Gult fält

Fler nyheter

SMHI varnar för omfattande snöfall och besvärligt väglag. Det kan innebära svårigheter för sopbilarna att ta sig fram och förseningar kan förekomma. Vi ber dig att ha dina kärl ute till de blivit tömda.