Sommarutskick 2024

Här kan du läsa årets sommarutskick från Samverkan Återvinning Miljö. Utskicket delades ut som samhällsinformation till samtliga hushåll i våra fyra medlemskommuner under midsommarhelgen.

Årets sommarutskick innehåller bland annat en sommarhälsning från SÅM:s förbundsdirektör Jonatan Rosenquist, information om förpackningsinsamling, återvinningsstationer och att dina val gör skillnad samt råd kring hantering av invasiva främmande växtarter.

Vi informerar även om att matfett är en viktig resurs som ska sorteras ut och samlas in separat samt om två av de nya skyltarna som sattes upp på våra återvinningscentraler under hösten 2023; energiåtervinning och ej återvinningsbart.

Sist men inte minst presenteras den goda nyheten att vi i GGVV-regionen under 2023 tillsammans minskade mängden avfall med 1 310 ton jämfört med 2022. Den största procentuella minskningen står returpappret för, med en minskning på 32 %.

Bra jobbat och glad sommar!

Har du fått sommarutskicket?

Sommarutskicket delas ut till samtliga hushåll i Gislaved, Gnosjö, Vaggeryd och Värnamo kommuner. Eftersom utskicket räknas som samhällsinformation delas det ut även till den som valt bort reklam. Har du inte fått sommarutskicket i din brevlåda under midsommarhelgen kan du göra en reklamation via Svensk Direktreklam Länk till annan webbplats..

Fler nyheter