Boka plats på SÅM:s bakluckeloppis!

Lördagen den 28 september anordnar vi bakluckeloppis på flera återvinningscentraler. Rensa i förrådet och sälj prylar du inte längre behöver, direkt från bilen. Bakluckeloppisen anordnas på flera av återvinningscentralerna samtidigt. Det kostar ingenting att sälja på bakluckeloppisen, men du behöver boka din plats senast den 15 september.

SÅM arbetar aktivt för att minska avfallet i GGVV-regionen på olika sätt. För att vi ska nå en hållbar framtid krävs det att vi alla hjälps åt och second hand är ett bra sätt att minska belastningen på miljön. Många av oss har saker hemma som inte längre används men kan komma till användning hos någon annan. Samtidigt konsumerar vi mer än vår planet egentligen har råd med. Ge dina prylar ett nytt liv och gör miljön en tjänst genom att sälja eller fynda på SÅM:s bakluckeloppis.

Du som vill sälja på bakluckeloppisen behöver boka din plats senast den 15 september.

Blå leksaksbil av äldre modell med en brun koffert på taket.

Fler nyheter