Avvikande öppettider påsken 2024

2023-03-28

Påskens helgdagar innebär ändrade öppettider för våra återvinningscentraler och kontaktcenter samt i viss mån ändrade tider för sophämtning. Du hittar alltid aktuella öppettider här på webben.

ÅTERVINNINGSCENTRALER

På skärtorsdagen 28 mars har några av återvinningscentralerna ändrade öppettider. Därefter har alla återvinningscentraler stängt över påskhelgen och öppnar igen tisdag 2 april. Se aktuella öppettider för respektive anläggning här.

KONTAKTCENTER

På skärtorsdagen 28 mars har kontaktcenter öppet i telefonväxeln och för besök klockan 8-12, därefter stängt över påskhelgen och öppnar igen tisdag 2 april.

SOPHÄMTNING

För vissa abonnenter kommer helgdagarna föra med sig ändringar i sophämtningen, du som blir berörd kommer att få din ändrade hämtningsdag via SMS. Om du inte ännu har registrerat ditt mobilnummer för SMS-utskick, kan du göra det här.

Hämtningskalendern är uppdaterad med eventuella avvikelser.

TIPS!

Gör påskhelgen mer hållbar genom göra eget påskgodis istället för att köpa färdigt.

Dekorativ påskbild med grenar och påskägg.
SMHI varnar för omfattande snöfall och besvärligt väglag. Det kan innebära svårigheter för sopbilarna att ta sig fram och förseningar kan förekomma. Vi ber dig att ha dina kärl ute till de blivit tömda.